Når mænd er mænd, og kvinder er mænd!

#Tankemylder fra et Overjeg.

Er du kvinde, så gør følgende: Løft pegefingeren og mens du ryster den arrigt siger du ”Det kan jeg godt sige dig….”. Sig det med en MEGET bestemt tone… så er du hermed indviet som ægte kvinde, der altid har det sidste ord overfor mændene… eller har vi?
23 år med Ham den Fede og han kan stadig pisse mig af. Tingene kommer bare ikke tilbage på plads, hvor de hele tiden har været. Hvor svært kan det være. Man tager skruetrækkeren, fra værktøjsvæggen, bruger den til det man nu skal, gå tilbage til værktøjsvæggen og hænger den på plads. Det er da simpelt og nemt. Men hvad er det helt nøjagtigt der sker for Ham den Fede?

skruetrækkerHan tager skruetrækkeren ned ad væggen, som jeg igen har ryddet op, bruger den, lægger den først på bordet, bruger den igen, flytter den nu hen på et andet bord, bruger den, tror at han har hængt den på plads, men i virkeligheden har han bare lagt den i sin lomme. Og på mystisk vis ender skruetrækkeren i vasketøjskurven i de bukser, den nu har ligget i, i flere dage. Der kan så ske en af to fatale ting. Enten opdager jeg den i vasketøjskurven og hænger den tilbage på hylden i værkstedet. Uddeler skideballe med ”Det kan jeg godt sige dig” – truende finger. Eller også kører den en tur rundt med vaskemaskinen. Smadrer maskinen.

Og når Ham den Fede så skal reparere møget, render han forvildet rundt og leder efter sin skruetrækker. Men den finder han aldrig.

Det kan jeg godt sige dig, så læg tingene på plads…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *