Hvorfor er det så skide svært at sige fra?

britt kaffeBrit for fan´

Hvorfor læner jeg mig ikke bare tilbage, for at pille bussemænd, bag min skærm hvor jeg elsker at fixe Facebook, i røgdamp og med kaffekoppen kronisk i hånden. Hvorfor ikke bare skide på systemet, værre et asocialt røvhul og bare hæve mine mønter hver den første i måneden.

Men så afslappet en lykkestjerne er jeg ikke født under, jeg er født med et socialt jagtinstinkt, og jeg er altid på jagt efter viden, og fordyber mig i processer. Jeg er vidst født til at tale de svageste sag, dog uden at samle fugleunger op, som ikke kan klare sig selv. Nogle gange oplever jeg, at være med til at gøre en forskel for andre, en kæmpe gave at være født med disse egenskaber.

Evigt har jeg altid, når jeg har nået mit mål, fundet et nyt mål. Selvom jeg i perioder forsøger at læne mig tilbage og rode rundt i livet efter en kæreste, ender jeg altid med ikke at kunne holde snitterne væk fra, det jeg brænder for. Nogle gange får jeg taget munden for fuld, som en blæksprutte med alt for mange arme, og det er ikke sjovt at skulle skære en arm af, for så bløder mit hjerte.

Britt for fan´…

Hvordan får du nu sagt fra, folk forventer jo, du har lovet noget, du kan jo godt de ting, men hvor er du selv nu? Jeg har brugt hele weekenden på at turde sige fra, men nej det går jo nok. Allerede nu mandag, kan jeg bare mærke hvordan rebet strammes til, jeg bliver kvalt….kvalt i alt det, jeg selv har inviteret ind i mit liv og plejer at kunne. Sidder og forsøger at skrive den svære mail, eller skal jeg ringe, ellers skal jeg bare forsætte??

Britt for fan´..

Jeg fik langt om lavet det opkald, sagt fra, uden af lukke døren, men omstrukturerede mine opgaver, for at passe på mig selv og de mange skønne bolde, jeg ellers har i luften.

Britt for fan´..

Husk det er ingen skam at sige fra!
Hvordan siger du fra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *