Afhængig af sex?

Jeg knaldede ind i et ret så interessant emne for nogle mdr. siden.
Har gået og småchattet med en person og sådan følt mig frem.
Der bliver sendt sms’er her og der, og når vi ikke lige tager en telefonsamtale, dater vi hinanden, når vi kan finde tid.

Jeg har forsøgt at holde tempoet nede, for at give plads til at lære hinanden stille og roligt at kende. Men nu modtager jeg dagligt sex-sms ér med ord; Jeg har lige leget, jeg har lige tænkt nogle frække tanker osv. Skal jeg ikke sende et billede?

Og inden jeg så mig om, uden at have svaret på sms’en, fik jeg tilsendt små pornografiske billeder. Jeg har fået de vildeste sexfortællinger når vi har mødtes, som jeg lytter lidt efter og i stedet prøver jeg at få ført samtalen over på noget helt andet.

Sart og kedelig er jeg faktisk ikke, ved godt hvad god sex er og er langt fra nogen blyviol i kassen.
De først intime sms var lidt småhotte for mig, men ærligt talt så keder det mig.
Mest fordi der intet er overladt til fantasien, alt bliver serveret råt og uforsødet.
Jeg kan faktisk rigtig godt li personen, som har nogle fantastisk egenskaber, men lige her, er jeg godt nok blevet noget overrasket, for jeg havde ikke lige regnet med at denne side af personen ville styre så meget.vin

Nu er personen også begyndt at snakke om hvidvin, daglige glas til maden og igår var det sørme et helt karton der røg ned. Der er altid fuld fart på personen, lidt som om personen er bange for at være i sit eget selskab.

Her til morgen havde jeg fået nok og sagde problemet højt; ”Har du prøvet at tage en test for, om du er afhængig af sex ?”
Jeg har været inde og lure på sådan test, og der er op til flere steder, hvor min mistanke bliver bekræftet. Hvor meget drikker du egentligt, og har du det inderst inde rigtig skidt? Undskyld, jeg ikke lige pakker lorten ind, men jeg er sgu bekymret.

Jeg har ikke fået en eneste sms i dag, og tænker at jeg min ærlighed nok har været en for stor mundfuld for personen, men jeg ved, jeg har gjort mig selv en tjeneste, at holde jordforbindelsen og forholde mig til det jeg ser.

Et dybt suk og det var vist det!
Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *