Mon jeg når det?

Kender I det, at man har en plan om morgenen, men så sker der så meget andet. Forleden kom der en ny seng til os, den står i stuen og skal samles. Og den gamle seng skal slæbes over i garagen, hvor den skal stå til de kommer og henter storskrald. Og har jeg først fået slæbt den væk, så er der ingen vej tilbage, så er jeg nødt til at gøre det hele færdigt.

cykel torvMen jeg sad og prøvede på at tage mig sammen, ringede det på døren. Det var en mand med en enorm stor og tung kasse. Det viste sig at være en el-cykel som Laila havde købt. Så nu står der to kasser inde i stuen, og det ser helt uoverskueligt ud!

Om lidt kommer Laila hjem, og så jeg vil prøve at lokke hende med ind til byen, det er jo torvedag. Og jeg kunne jo også tilbyde at betale frokost et eller andet sted. Det er i hvert fald et forsøg værd.

Men så skal det andet altså også ordnes i morgen… tror jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *