Du bliver lige sat på pause

Jeg undrer mig over nogle menneskers mobiladfærd, nogen har helt mistet respekten for andre.
Nogle glemmer alt omkring dem bare mobilen lyser i displayet, som ofte viser sig at være en Facebook spilleopdatering,der lige bliver vist, eller lige en der har trykket like ved en vittighed som lige skal sendes rundt, har den altid i hånden og er det første som bliver lagt på bordet ligegyldigt, hvor de færdes.
mobil nej takFor noget tid siden holdte jeg et middagsselskab, jeg havde knoklet med menuen og glædet mig til at hygge. Det første jeg får smækket i hovedet af en af gæsterne, det er gæstens mobil,” jeg skal lige vise dig noget”, og sådan er det bare hver gang, vi er til et arrangement sammen. Høfligt forsøger jeg at nikke anerkendende til det, som der bliver vist, men ærligt så jeg lige ved at tage den og smide den i lokummet. Jeg ved, den vil dominere resten af aften, hvis man ikke får lukket af hele tiden. Syntes faktisk, det er noget så respektløst over for andre, når man kommer som gæst, og her snakker vi om en, der er meget voksen.

Så er der, dem som åbenbart har limet øredimser fast på. Har en veninde som engang sagde, det er god grobund for øremider og andre bakterier, hvilket jeg så får billeder af i hovedet, når jeg ser folk med de der øredimser. Når jeg står og taler med sådan øredimse- menneske, kan mine øjne ikke undgå at fokusere på den der øredims. Midt i vores samtale, kan personen pludselig sige HALLO og begynde at knævre løs- vores samtale bliver lige sat på pause, for et ofte unødvendigt telefonopkald som kan vente.

Jeg står så der og føler mig lidt meget i vejen, og må se på en person som taler ud i den blå luft og være en del af en privat samtale, som jeg faktisk ikke ønsker at være en del af, men bliver tvunget til.

Jeg forsøger at bruge min mobil med omtanke. Har jeg gæster eller er ude blandt andre, tænker jeg sjældent over hvis jeg skal sms, snakke eller bruger min mobil som kommunikation. Det er så respektløst at sætte andre på pause. Så gå dog væk fra mig, rejs dig fra bordet, hvis du skal snakke med andre, for du spilder min tid.

Spilder du andres tid eller er du nærværende når du er fysisk tilstede?

One thought on “Du bliver lige sat på pause

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *