Voksen eller teenagesur?

Jeg er ny på holdet, men jeg kan love at det ikke bliver mindre spændende af den grund

Her vil I blive mødt med alt råt for usødet – dog en smule anonymt, da man jo ikke skal hænge folk ud – eller skal man?

Nogle gange så kan man godt have lyst til at fortælle hele verden, hvad man mener om visse folk – især hvis man som Egon Olsen ville sige det, syntes ”man omgivet af hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere. Talentløse skiderikker, impotente grødbønder, og Socialdemokrater!”

I dag er jeg endnu en gang blevet kontaktet af en, som jeg ellers har skåret helt fra i min verden – slettede navn & nummer på mobilen og slettede hende på min facebook – Jeg havde dog lige den voksne holdning, at jeg fortalte hende, hvorfor hun blev slettet, så hun ikke skulle undre sig, og ikke behøvede at kontakte mig igen!

Jeg er nemlig nået dertil, hvor at jeg kun ønsker at have venner, som jeg kan stole på – Folk som jeg ikke kan stole på, de er faktisk meget velkommen til selv at finde døren og skrubbe ud af mit liv!! Jeg har bare ikke plads til det.

Lige netop hende her – hun kommer til mig og fortæller mig at hun lige er blevet konfronteret med et rygte, jeg sidder som en god ”veninde” og lytter, fortæller at jeg ikke havde hørt det, og hun fortsætter med fortællingen og at det absolut intet havde på sig – dagen efter så kommer sagen frem i lyset – Der var noget om snakken – jeg vælger at konfrontere hende med det, men igen benægter hun alt. Da hun endnu en gang lyver – så vælger jeg at skære hende fra, da hun er en ny ”veninde/bekendt”.

Nå men altså hun kontakter mig igen – jeg afviser pænt igen – skriver jeg kun ønsker venner, som jeg kan stole på, og nu bliver hun tøsesur, hun slutter af med en sviner og at hun er klar når jeg ikke er teenagesur mere – Jamen for fanden da man kan jo ikke være ven med alle, og hvorfor være venner med folk der står og lyver en op i ansigtet.

Men nu er jeg altså en teenage sur unge i hendes øjne – Jamen fred være med det !!

sylvesterNej jeg er bestemt ikke sur – Jeg er faktisk glad

Glad for at jeg får skåret den negative energi fra – Glad for jeg ikke skal tænke over om jeg får sandheden eller bliver stukket i ryggen, hvis jeg skulle tale med hende – Voksen fordi jeg er stærk nok til at sige fra og bare kan grine af de sidste beskeder.

Havde hun bare været ærlig og sagt fra starten at der var noget om de ting, som hun selv bringer på banen – så havde jeg bare sagt nå og rystet på hovedet – men at sidde og lyve en veninde op i ansigtet – det er for dumt – hvis du ikke vil indrømme at du har ”fucket op” – så lad da være med selv at bringe det på banen !!

Hvad mener du – voksen eller teenagesur ? Bare kom med det – Jeg kan godt tåle det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *