Hvem sover hvor?

Hov…Hvad siger han nu… Ej hvad sker der lige for det.

Sådan har du garanteret også siddet og tænkt på en date – måske mere end en gang på samme date.

Men sidst jeg var på dat så kom det bare på fuld kraft – hvad er det lige der sker for nogle forældre, når de bliver enlige ?

Nu må du endelig ikke misforstå mig ! Jeg elsker mine børn og holder generelt meget af børn, elsker at lege, nusse og forkæle – og min familie og venner siger at børn elsker mig – så børnefjendsk er jeg bestemt ikke 😉

stenstofferMEN… Min seng er sq min, den er ikke en seng der skal invaderes af børn når de er hjemme, og skal ligge og sove i ske med dem – Nej de kan pænt gå ind på deres værelser i deres egne dejlige senge og sove. Det betyder ikke at de bliver afvist, hvis de er vågnet i af et mareridt, det er feriehygge eller har været syge og har haft brug for ekstra omsorg – men i dagligdagens trummerum så er min seng MIN 😀

Hvem husker ikke også kampen som småbørnsforældre med at få ens små til at sove i egen seng i eget værelse, så man igen har kunnet begynde at dyrke parforholdet og ikke mindst få en god nattesøvn uden at blive vækket af et barns gråd eller en arm eller et ben i hovedet 😉

Men altså her sidder jeg på endnu en date og så siger Manden – Ja min datter sover stadig i min seng, når hun er hjemme hos mig (hun er startet i skole) – og det er ikke første gang jeg hører en mand sige det – faktisk har mine sidste 3 dates sovet sammen med deres børn i samme seng, når børnene har været hjemme.

I det ene tilfælde gjorde det bestemt ikke nemmere, da der så pludselig var en kæreste, som skulle optage den ene side af sengen, for så følte det barn sig vraget – det var ikke en særlig rar følelse som kæreste at skulle være den der skubbede barnet ud af sengen, når man gerne skulle knytte et bånd og ikke være den der kom og stjal far fra barnet.

Jeg forstår ikke, at man pludselig vælger at tage barnet ind i sengen efter en skilsmisse, barnet er jo vant til at sove i egen seng i langt de fleste tilfælde – er det en kompensation og i så tilfælde for hvad – eller er det fordi de kære Mænd har brug for den ekstra nærhed?

Tænker de Mænd mon den tanke videre på, hvordan det vil være, når der kommer en ny kæreste, for det vil der jo som oftest komme ?

Jeg forstår det bare ikke :-/ Gør du ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *