Utroskab del 1

Nu har jeg igennem et stykke tid gået rundt om den varme grød – ja ok måske ikke lige om grøden. Men om et emne som har fyldt en del i omgangskredsen og som helt sikkert er et emne, som alle har en meget klar holdning til.

Utroskab

Lad mig bare sige det sådan, jeg har endnu ikke mødt en, som der ikke har en klar holdning omkring dette, men har også mødt folk som har gradbøjet denne holdning, såfremt de selv pludselig står i en situation, hvor de eller deres partner har været utro.

Jeg er selv den ”Heldige”, der har prøvet at have en partner, som der var utro. Inden det skete havde jeg en meget klar holdning, det tolereres ikke !! Hvis det skete så var der ingen tvivl om at så skulle den person bare ud af mit liv.

Pludselig så stod jeg bare i en situation, hvor min partner var utro, og det med en kæmpe løgn lige op til, at han netop havde lovet, at nu skulle vi 2 bare satse alt, og det var kun os efter en noget svær start.

Da jeg opdagede det, der stod vi og skulle ud af døren til et arrangement i mit netværk via arbejdet, jeg glemmer aldrig den dag – Jeg havde den største knude i maven, men kunne simpelthen ikke sige noget, men det var de længste omkring 100 km i bil vi kørte sammen, og det var svært at finde en grimasse der kunne passe – netværke kunne jeg ikke mine tanker var et helt andet sted, og manden syntes bare vi skulle glemme det, han orkede ikke den snak.

Som sagt var det en svær opstart, og vi havde begge fejlet i starten, så jeg tog beslutningen og stolede på ham, og gav det en chance til. Set i bakspejlet så skulle jeg være løbet efter den største salgstale, om at han altid var ærlig, men jeg var blind af kærlighed til ham, så det skete ikke kun 1 gang men 3 gange – og derefter var al tillid bare væk – der var spøgelser over alt eller lad os bare sige tanker om damer.

Det er en situation, som jeg ikke ønsker for selv min værste fjende, hvis ellers jeg havde sådan en – at blive såret på den måde og få brudt al tillid af den som man burde kunne stole på 100%, det er noget som sætter et sår meget dybt ind i sjælen, og som er svært at bearbejde, så man ikke tager det med videre, når man møder en ny potentiel partner.
utroskab
Under alt det postyr så blev min bedste ven kontaktet af en gift kvinde, og fik tilbuddet om en aften på et hotel med alt, hvad man lige kunne finde på – her midt i mit eget rod – så var mit ”råd” meget koldt – ”Det gør du bare IKKE!” – han mente jo ikke, at han gjorde noget forkert, han var jo ikke i forhold, men der mente jeg jo, at han var lige så god om det, da han vidste at hun var gift.

Min klare holdning var og er stadig, at er man i et forhold, så tager man lige en snak derhjemme, hvis man får lyst til mere end at kigge ude i omgivelserne efter sjov og ballade, for det er et klart tegn på, at der er noget som man bør arbejde på derhjemme.

Jeg var faktisk der så bestemt, så han fik af vide, at såfremt han tog imod tilbuddet, så kunne han se sig om efter en ny ven!!

Lad os bare sige, at efter det så talte vi ikke mere om det – vi er stadig venner, og det til trods for at han slog til, men det fik jeg først af vide lang tid efter.

Hvorfor er vi så stadig venner – jo det er jo den med gradbøjning af holdninger – kan du gætte hvorfor min holdning blev bøjet ?
utroskab 1

One thought on “Utroskab del 1

  1. Incognito

    Statistikken taler for sig selv. Der er utroskab i 60% af alle forhold. Og det er ikke fordi at 60% af alle forhold er dårlige forhold. Vi mennesker er styret mere af følelser end fornuft hvilket kan forklare det… Måske.

    En regel gælder dog altid ved utroskab: Bliv aldrig opdaget! Smerten hos den anden part er så stor og der vil for tid og evighed være banket en lille kile af usikkerhed ind i forholdet.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *