Alder er bare et tal, også selvom det er et rundt et af slagsen.

Det med min alder tænker jeg normalt ikke på, men mit afkom har været efter mig, fordi jeg ikke ville holde noget når jeg nu fylder 70, men hellere ville op på Grønnegades kaserne og se Monrad og Rislund, så nu er jeg nødt til at tænke lidt over det.

BallonJeg ved godt, at mange tænker på det med deres alder, og det kan der naturligvis være mange grunde til, sygdom f.eks. men der har jeg været heldig, jeg har aldrig været syg og kun én gang været på hospitalet, og det var i 1949 efter et uheld med nogle bryggerheste. Men det varede til gengæld også i 9 måneder, så jeg mener stadig, at heste er vilde og farlige rovdyr!

Og jeg ser heller ikke særlig brugt ud, og er rimelig rynkefri på trods af min livsførelse. Min lillesøster, der har levet sundt hele sit liv, er rynket som et vaskebræt, og min lillebror ser heller ikke for godt ud! Så jeg tror ikke, at det med sund livsførelse har noget med det at gøre, om hvor godt man holder sig, eller føler sig. Mon ikke det er sådan, at nogle bare fra naturens side er heldigere end andre? Jeg ved det ikke, men det lød da meget godt!

kage 70 årJeg tror der er noget der er vigtigere end grøntsager og løbeture, for at holde sig frisk og levende, og ikke ende som en sur gammel mand der vrisser af alt, og siger dumme ting om ungdommen. Det jeg skriver nu, har i hvert fald virket for mig.

Jeg er, og har altid været helt vildt nysgerrig, og det har holdt mit hoved i gang så jeg ikke er blevet sløv og ondskabsfuld. For her på vores planet, den tredje fra solen, sker der jo spændende ting hver dag og alle vegne, og jeg følger med i alt, lige fra… ja alt! Og jeg sørger også for at holde galden flydende, og hidse mig op over ting jeg synes er forkert. Naturligvis hjælper det ikke at jeg hidser mig op over vejret og regeringen, det ved jeg godt, men jeg gør det sgu alligevel! Det har i hvert fald holdt mig levende, så levende at jeg kan skrive med på denne blog.

Jeg er med på et par sider, for os der er født fra 1940 til 1960, men jeg skriver næsten aldrig noget, jeg synes de andre er for kedelige! Det er fint nok med alt det vi kan huske fra dengang, men det er vigtigere at leve nu, og så drosle lidt ned for det med minderne fra de gode gamle dage. For det eneste gode der var ved de gode gamle dage, er jo netop, at det var de gamle dage. Og så gode var de sgu heller ikke!

Rent fysisk er jeg naturligvis ikke som jeg var da jeg var tyve, men jeg klager ikke, bare jeg slipper for at skulle bestige Mount Everest eller køre Moto-cross igen, men det bestemmer jeg heldigvis selv. Da jeg var rejsemontør, brugte jeg alle mine fridage på at komme ud og fiske big game fishing i Atlanterhavet, det Indiske ocean, og alle de andre steder hvor de store fisk var. Tun, Blue Marlin, Baracuda og alle de andre store bæster, men nu er jeg tilfreds med at tusse ned til kanalen og fange aborrer. Så noget har jeg forandret mig, men alt i alt har jeg det godt med at blive 70 år, og ser med spænding frem til de næste 70 år.flag

One thought on “Alder er bare et tal, også selvom det er et rundt et af slagsen.

  1. Lindheart

    Tillykke Kære Per – Jeg ønsker dig mange flere gode år – og kan lide din ærlighed – Bedre at holde galden flydende end at blive en Vrissen gammel mand – Stor HURRA for det 😀

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *