The Other Woman – måske det var en lidt hurtig tanke

At tænke OMG I´m the other woman – det var lidt hurtigt – ja det blev jeg da i hvert fald enig med mig selv om – det var jo kun et par kys og der var ikke planer om at mødes, men jeg indrømmer gerne, at jeg ikke var videre stolt og ikke havde lyst til at dele oplevelsen med andre.

Men ja jeg havde jo altså heller ikke slettet ham som ven på Facebook, og da han skriver og spørger til hvordan jeg kom hjem, så svarer jeg stille og roligt, nævner også om der måske ikke lige var noget, som han havde glemt at fortælle….

Han indrømmer, at det nok burde være blevet sagt, og er som jeg glad for at der ikke skete mere – siger at han ikke har gjort den slags før, og at det er kommet meget bag på ham.

I noget tid efter dette skriver vi af og til sammen, men ikke noget frækt eller noget andet – det er nærmest bare en ny ven/bekendt.

Skæbnen vil dog noget andet – vi skal til et møde samme sted, og vi falder endnu en gang i snak, taler om det som ikke burde være sket, og så alligevel taler vi lidt frem og tilbage om situationen, og han prøver at finde ud af, hvorfor han har handlet anderledes end han plejer.
Han fortæller, at han tænker meget tilbage på vores første møde og har lyst til at mødes igen.

Det er jo så her, at jeg burde holde fast i min holdning, burde være den fornuftige, burde løbe min vej så hurtigt som muligt & burde slette alle relationer – Men det gør jeg ikke, jeg kan simpelthen ikke forklare, hvad det er som der sker – det er som om AL fornuft har forladt min krop.

På vej hjem fra det møde tænker jeg, at jeg skal droppe al kontakt, og at jeg jo hader utroskab og selv søger en trofast kæreste – denne relation strider imod dette og vil jo være et brud på min holdning, tarveligt overfor hans kone og samtidig gøre at jeg måske ikke søger kærligheden – for hvis jeg bliver glad for ham og begynder at se ham, så dater jeg jo ikke andre.

Det er jo slet ikke en holdbar situation – men mit indre er i konflikt, af en eller anden mærkelig grund, så har jeg ikke lyst til at slette relationen – Jeg har lyst til at se ham igen.

Imens mit indre er i konflikt – så tænker jeg, at jeg burde trække på en livline, tale med en veninde eller en ven omkring dette – men hvem skal man lige fortælle, at man har lyst til at bryde ens største princip, især når man ikke kan forklare, HVORFOR ?

Jeg vælger derfor stadig at holde det for mig selv – lige nu er der jo heller ikke sket mere. Men så er det der kommer en besked – Jeg er i byen på onsdag, har du tid til at mødes ?

Nu begynder tankerne for alvor at løbe rundt – skal, skal ikke….

Imens konflikten raser indvendig – så bliver der sendt lidt beskeder frem og tilbage, og budskabet er klart, hvis vi mødes igen, så er det nok ikke kun til kaffe denne gang men kys igen og måske noget mere.

Men det budskab så kom der virkelig gang i tanker om min holdning, tanker om hvad der ville ske, om jeg kunne være stærk og kun holde det til kaffe, men underbevidstheden trådte frem

Hvis I mødes, så er det ikke kun kaffe, så vil der være kys og muligheden for at det ville udvikle sig, den vil være stor – og så er du for alvor ”The other Woman”.

1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *