To be or not to be The other woman – del 2

Hvis du har læst med, så har du fulgt tankerne og den indre kamp – fornuften der hele tiden har hvisket: gør det ikke.

Men fornuften holdt ikke da jeg stod overfor ham, fornuften forlod min krop ved det første smil og det varme kram – og selv om jeg virkelig kæmpede for at holde den til snakken – hvor vi begge var enige om, at vi havde alle ods imod os – så kunne vi heller ikke lade som om, at der var en forbindelse imellem os som ingen af os havde lyst til at sige farvel til.

Den næste tid der gik var som en drøm – vi lod os rive med, søde beskeder blev sendt dagligt, og hver gang der var mulighed for at kunne se hinanden bare et øjeblik, så blev det prioriteret – alt imens jeg prøvede at få den der indre samvittighed til at tie stille.

Men det begyndte at løbe af sporet – jeg vidste jo godt, at der var en han skulle tage hensyn til, og da han meldte ud, at de havde talt derhjemme fordi det gik så dårligt, så kom fornuften frem igen talte om at jeg ikke skulle kontakte ham, men det ville han ikke have – men han kunne jo godt se det – så det skulle prøves og da jeg modtog en invitation til en date, så sagde jeg ja.

Den dag jeg skal af sted på date, der modtager jeg et opkald fra Mr. X, som jeg besvarer – og jeg fortæller ham, at jeg holder fast i min beslutning, og at jeg i øvrigt skal på date for at understrege, at jeg mener det.

Da jeg kommer hjem fra job og skal gøre klar til min date, der står der den flotteste buket blomster foran min hoveddør – Overraskelsen er stor og jeg er spændt da jeg åbner det kort, der sidder på buketten.
Kortet åbnes – og så er det som om jorden forsvinder under mig – Den er fra Mr. X og en besked så sød og fyldt med den sætning som han har sagt, når han skulle forklare, hvorfor han havde lyst til at se mig.

Kort efter får jeg en besked fra Mr. X – alle tanker vender rundt og mit fokus fra daten forsvinder fuldstændig – svare dog kun kort at jeg ikke har tid til at tale, da jeg skal på date men tusind tak for blomsterne, det skulle du ikke have gjort.

Jeg ved ikke om det vækkede et jagtinstinkt hos Mr. X, men pludselig så kom der en del beskeder i løbet af aftenen og charmeoffensiven var sat ind igen.

Jeg prøver at kæmpe imod, men tankerne omkring det hele og hans ønske om at få en snak om det som er sket, får mig til at sige ja til at mødes næste gang han er i byen – så vi kan få talt ud.

Måske den bare skulle være lukket der – men vi er jo voksne mennesker – så vi kan da tale om tingene… eller kan vi ?

One thought on “To be or not to be The other woman – del 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *