To be or not to be The other woman – del 3

Første møde med Mr. X går som planlagt, vi mødes til netværk og det lykkes os at være dybt professionelle, der er ikke antydningen af at vi på nogle måde kender hinanden på noget personligt plan.

Men så kommer det til mødet hvor vi skal snakke alene, og da det er et følsomt emne og meget personligt, så starter vi ikke på en cafe blandt en masse mennesker, nej vi mødes på hans hotelværelse – Ja du behøver ikke at sige det, DET var ikke et klogt valg.

Vi starter ganske fornuftigt i ca. 2 min., og så er det fornuften slår fra da vi mødes i et stort kram og da han kysser mig – så glemmer jeg alt om alvors snak og fornuft.

Hotelværelse, ingen fornuft og kys ja det vil jo nok ikke komme som en overraskelse, at der ikke gik lang tid før alle hæmninger var væk sammen med fornuften, og at vi lod os rive med uden at tænke over konsekvenserne eller følelserne – det eneste fokus var den nøgne krop der stod overfor mig, den rene nydelse af begær og 2 mennesker der ønskede at tilfredsstille hinanden.

Ja – jeg burde have set den komme, men syntes jeg havde forberedt mig, tænkt over hvilke holdninger, som jeg selv havde til det –
1. Kunne jeg leve med at være ”The Other Woman” og selv date ved siden af – da det jo ikke var en sikker fremtid med Mr. X
2. Kunne jeg leve med at være ”The Other Woman” og ikke tænke over at han havde en kone og børn derhjemme, som han tog hjem til, efter han havde været sammen med mig.
3. Ville jeg kunne slå følelserne fra, så der kun var tale om ren hygge og sex, når tiden passede os begge.
For der var ingen tvivl når jeg havde disse tanker – svaret var NEJ, NEJ & NEJ.

Jeg vidste, at jeg ikke ville kunne undgå at blande følelser ind i det, og vidste også at den samvittighed ville plage mig, så da jeg havde gjort mig klar om morgenen, så var det ikke med fokus på forførende lækkert tøj, nærmere tværtimod ganske upraktisk tøj på der ikke lige var til at flå af, for der skulle jo ikke ske noget.

Men hverken de forberedende tanker eller påklædningen havde altså været nok til at bevare fornuften – vi var uden fornuft og efter at have fået dækket de største behov, så lå vi bare og snakkede lidt løst indtil sulten tog over, så tog vi os sammen og fik tøjet på og fandt en god restaurant, hvor vi slentrede ned først som 2 forretningsforbindelser, men ubevidst fandt vores hænder hinanden så vi stoppede op, og lige måtte minde os om at vi ikke var et par.

Vi kommer sent ind på restauranten – den værste trængsel er heldigvis overstået, for vi kommer til at sidde tæt blandt andre par, som tydeligvis er ude på dates.

Mens vi venter på maden, så prøver jeg at tage fat på det, som vi egentlig skulle ”den fornuftige snak” – Han kigger på mig med de der øjne, som kan smelte selv det største forsvar og siger – Du er så dejlig, du får mig bare til at føle en masse følelser, som jeg ikke har følt i mange år. Tror du at vi ville kunne få et langdistance forhold til at fungere, hvis jeg forlader min kone.

Et kort øjeblik så var det som om den der ”Lyserøde Sky” den viste sig for mig – men så væltede det ud af mig, hvilke tanker jeg havde gjort mig omkring vores forhold.

At jeg ikke ville påvirke hans valg, at han skulle mærke efter hans følelser for hans kone, og at jeg havde tænkt på om, hvorvidt jeg bare kunne mødes med ham, når det passede ind med vores kalender men ellers pleje mit singleliv, som han jo vidste var, at date til jeg mødte en der slog benene væk under mig.

Stemningen var pludselig en anden i mellem os – Mr. X kiggede på mig og der var ikke skyggen af tvivl i hans stemme, da han sagde, jamen jeg ønsker ikke at du skal være min elskerinde eller at dele dig med andre, Men……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *