Dislike USA – giv os noget Michelin

Her på det seneste, er Danmark kommet på det gastronomiske verdenskort med ny nordisk mad. Sæsonbestemte friske råvarer, tilberedt så enkelt som muligt, en rigtig god ting. Og Michelin stjernerne hagler ned over danske restauranter. Vi når nok aldrig Frankrigs niveau, men det begynder at ligne noget.

Dog ikke i Næstved, her holder vi os til ikke-mad fra Amerika! Praktisk taget, lige uden for vores hoveddør, er onde mennesker ved at bygge en McDonald´s i to etager! Nå, det kan jeg godt leve med, jeg kan jo holde mig væk, og gør jeg sandelig også! Jeg synes bare, det er lidt underligt.

Jeg mener, hvis to danskere er sammen, går der ikke lang tid før, vi begynder at tale om mad. For det er noget vi ved noget om, og er meget glade for. Og hvor mange steder i Næstved, kan vi få god mad? Er der andre steder end Rådhuskroen og Mona Lisa? Hvorfor så endnu en McDonald´s?

Et af de mennesker jeg hader mest, er Columbus. Efter sin lange sørejse med Santa Maria, skulle han absolut føre sig frem med, at han havde fundet Amerika.

Havde han dog bare holdt sin kæft, og sagt, der var ikke noget, ikke en skid!
Tænk hvad den normale del af menneskeheden var blevet sparet for!
Listen er næsten uendelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *