To be or not to be The other woman – del 5

Var det mon et fornuftigt svar 😉

Nej Svaret var ikke fornuftigt men set i bakspejlet, så var al fornuft jo forsvundet, når man ser på mit og Mr. X´s relation.

Jeg sagde ja, og vi gik ind for at skulle få den kop kaffe, som i stedet for endte med at blive en drink.

Mens vi sad i baren og ventede på vores drink og småsludrede med hinanden og bartenderen – så kom den tone frem imellem os, hvor man tydeligt kan fornemme, at man kan tale om alt, de små lidt kærlige drillende bemærkninger og ja selv bartenderen røg med ind i jokes – så til sidst var det tydeligt at han troede, at vi var et par på hyggetur i Storbyen.

Det var ikke fordi at vi i baren sad og flettede fingre eller kyssede, men den energi og den snak der var lød ikke nogen tvivl om, at Mr. X og jeg trivedes rigtig godt i hinandens selskab, og at det ikke kun var business.

Det var jo så efter den drink, at vi skulle gå hver til sit, og prøve at komme tilbage til at det var ”strictly business” – men igen var det som om vi bare ikke kunne slippe hinanden.

Så det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, at vi tog en drink med op på værelset, og igen lod al sund fornuft forsvinde, mens begær og søde ord tog over.

Det var anden aften jeg faldt i søvn i Mr. X´s arme – normalt er det ikke nemt at falde i søvn et nyt sted eller med en anden, som man ikke har kendt så længe, men Mr. X havde en magisk virkning, for jeg faldt næsten i søvn, mens vi lå og små snakkede om vores børn, job og dagligdag.

I løbet af natten der vågnede jeg et par gange, men hver gang lå Mr. X og holdte om mig – det var som om vores kroppe bare ikke kunne slippe hinanden – den ene gang var han også vågen, og lå og kiggede på mig. Jeg spurgte ham om hvorfor han ikke sov – vidste at søvnunderskuddet var der, og det svar der kom gik lige i hjertet – ”Jeg skulle være sikker på, at du ikke var forsvundet eller på vej til at gå” – Han havde åbenbart drømt, at jeg var gået, mens han sov.

Vi puttede igen og jeg faldt i søvn – denne gang var det min tur til at drømme, en drøm der var så livagtig og som i den grad aktiverede min samvittighed.

Mr. X og jeg tog på miniferie til Barcelona, det skulle være en rigtig kærlighedsferie, hvor vi skulle nyde hinanden og nyde livet – ren afslapning med sex, lækker mad/drikke, afslapning og ren turistopførsel – så derfor skulle der også shoppes lidt. Alt var som det skulle være som nyforelsket par….lige indtil han skulle købe en gave til hans kone.

Nu var det min tur til at vågne og kigge på hans sovende ansigt, mens fornuft og samvittigheden tog til i styrke og tankerne ikke var til at stoppe.

Vil og kan du virkelig være ”The other Woman” ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *