To be or not to be The other woman – del 6

Mens jeg lå og forsvandt ind i tanken om igen at være ”The Other Woman” – så var det som om den sovende Mr. X var forsvundet fra mit blik. At jeg igen svandt ind i drømmen og igen stod foran ham på den dejligste ”kærlighedsferie” – og som rent dejavu så kom scenen med køb af gave til konen igen.

Kender du det, at drømme noget der er så virkeligt, at når man vågner så er man påvirket af det – sådan havde jeg det næsten, da det rene dejavu var overstået, og glæde var ikke lige den følelse jeg havde i kroppen – Nej det var nærmere en vrede over at ”illusionen om kærlighedsferie” var slået i stykker – hmm ja når man ikke kan lide at dele ”sin mand” med nogle andre end evt. børn, så er det nok ikke lige denne situation der er aller bedst – åh åh reality tjek – Hello Miss Other Woman – den følelse kan du ikke tillade dig at have.

Midt i disse tanker mærker jeg pludselig et par læber på mine læber og kærtegn på min krop – Jeg vender tilbage fra tankestrømmen og kigger ind i det største smil fra Mr. X, og virkeligheden er vendt tilbage for fuld styrke.

Umiddelbart så burde fornuften jo være sat ind, men efter at have tilbragt natten sammen så var det nærmest uundgåeligt, at morgenen ikke også indeholdte begær og sex – grænsen var overskredet, og ja så var det jo med at nyde hinanden så meget som muligt.

Da vi skulle i bad og gøre os klar til en dag som cool business folk, så går snakken om hvordan vi har sovet, hvordan vores kroppe har fulgt hinanden, og ja selv vores drømme bliver drøftet.

Mr. X havde jo drømt, at jeg var gået midt om natten, mens han sov og var vågnet for at ligge og holde øje med mig, så jeg ikke kunne smutte uden han opdagede det – jeg grinede lidt af det, havde jo sagt første gang jeg vågnede og så han lå og kiggede, at jeg ikke gik nogle steder i løbet af natten – og havde da bestemt ikke tænkt mig at lave et forsvindingsnummer skulle nok sige pænt farvel.

Mr. X blev helt stille, da jeg fortalte om min drøm, måske fordi jeg startede med at fortælle, at jeg var blevet gal på ham – vi grinede meget af den drøm, måske var det lidt for at skjule den dårlige samvittighed, ren camouflage og et forsøg på at undgå at tænke på virkeligheden, og den snak, som vi var startet på om aftenen, men som vi ikke havde taget en fuld konsekvens af.

Vi pakker os sammen på hotellet – får tjekket ud og så er det tilbage til livet med fokus på den kommende dag med business, hvor vi ved, at vi senere på dagen vil løbe ind i hinanden.

Da jeg kører fra hotellet, er det som om der mangler en del af mig – jeg kan ikke finde ud af om det er fordi mit hjerte bare giver efter, eller om det er samvittigheden – men ærligt så er det nok bare en kombination af begge dele.

Jeg når frem til mit første møde, hvor jeg skal holde foredrag, og jeg kan mærke hjertet hamrer, og kan dårligt huske hvad det er jeg skal fortælle om.

Mine tanker handler nemlig om ”The Other Woman”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *