To be or not to be The other woman – del 7

Tankerne var mange omkring problematikken ” Vil og kan du virkelig være ”The other Woman” ??”

Så mange at det hurtigt får en til at tænke – Hvor er fornuften henne – hvordan tillod du det at komme hertil – rent behov, ren egoisme eller er der nogle dybere følelser bagved, som du er nødt til at udforske.
På en eller anden måde lykkedes det mig at komme igennem mødet og resten af dagen gik hurtigt og konferencen startede – små stjålne blikke gik igennem lokalet til hinanden – men vi holdte afstand, og endte faktisk med at komme igennem den uden andet end at nikke kort til hinanden.

Men vi var begge ikke nogle af de første der gik, og så var det beskeden kom – jeg bliver nødt til at se dig alene, inden jeg køre hjem i dag – jeg ved jo at der kommer til at gå over 2 uger, inden vi ses igen.

Set i bakspejlet så burde jeg bare have undladt at svare, men jeg var fanget af vores spil, mine følelser var forbi al fornuft, så det endte med at vi mødtes på en rasteplads, bare lige for at kunne få et par minutter ”alene” uden nogle kendte os, til at få et kram og et kys – her tror jeg, at det gik op for os at det ikke bare kunne lukkes ned med at være en ”fejltagelse”/”rent begær – der havde taget overhånd” – vi havde en forbindelse, som vi var nødt til at tage stilling til en gang for alle.

En af de ting som især overmandede mig efter at have revet mig løs fra kæmpe kram og kys var tanken – Hvis du er ”The Other Woman” så kan du ikke tillade dig at føle nogle jalousi tanker/nogle dårlige følelser ved tanken om, at han nu tager hjem og kysser Konen og ligger i ske med hende i nat !!

Men er det ”reglerne” for ”The Other Woman” – og er det bare så let at indordne sig under dem …..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *