To be or not to be The other woman – del 8

”Reglerne for The Other Woman” det er så til gengæld ikke nogle, som jeg ofte har hørt diskuteret i min omgangskreds, som de tanker der er omkring ”The other woman”.

Så derfor var det heller ikke et emne som var så let at drøfte med andre, og igen satte tankerne i gang.

Der var ingen tvivl om at i en perfekt verden, hvor man ikke fejlede så var jeg aldrig gået videre efter jeg opdagede, at han var gift.

Men intet kan være helt perfekt og nu stod jeg her fanget i nogle følelser, som jeg ikke kunne sætte ord på – var de ægte, eller var det bare det at der pludselig var en som gav en masse opmærksomhed og selve det, at jeg havde ”fanget” noget som var forbudt.

Imens tankerne fløj rundt så gik flirten på sms med jokes om weekend kærlighedsture til diverse storbyer, fælleskonti og en lille smule alvor om langdistance forhold, som var startet med vores historik havde en reel chance for at overleve.

Det var som om vi balancerede mellem fantasi/virkelighedsflugt og fornuft – når den ene var fornuftig og trak nogle kort op, så vendte den anden om og holdte fast – det var som om vi bare ikke kunne slippe hinanden lige meget, hvor meget fornuft vi prøvede at putte ind i samtalen med mellemrum – når det blev besluttet at vi ikke skulle skrive sammen, så holdt det ikke længe uden at man fik en sms om at det var svært, og så startede det forfra.

Sådan gik der nogle dage, og flirten blev ikke mindre, men fornuften hvæsede konstant i ørene og vi stod overfor en lang periode, hvor vi vidste, at vi ikke ville få set hinanden, og at der skulle være kvalitetstid med familien, Påsken stod for døren og efter den så stod den for Mr. X´s vedkommende for en forlænget weekend med hans bedre halvdel – og denne bedre halvdel var ikke mig.

Som ”The Other Woman” så var det vel her den uskrevne regel om nul jalousi og totalt overskud omkring denne tanke skulle indfinde sig – men her stod jeg med blandende følelser – det ene øjeblik fuldt ud klar over, at sådan var det bare, han var jo ikke min. For det næste øjeblik at føle et stik i hjertet fordi jeg skulle dele ham, hvor der var nogle følelser, som der stadig ikke var sat ord på.

Når jeg stod med disse følelser, så tog det ikke lang tid at erkende igen, at jeg ikke kunne lide tanken om at være ”The Other Woman” – ingen tvivl i mit hjerte når jeg mødte manden i mit liv, så skulle jeg være ”The Only Woman”.

Så da fornuften var der, så kom snakken igen på sms – det her er ikke ideelt, jeg syntes ikke, at det vi ser frem til er smart lige nu, men jeg vil aldrig nogensinde bede dig om at vælge, tanken om at jeg beder dig forlade din familie, den kan jeg ikke have, slet ikke når jeg ikke ved, hvad det er for følelser, som vi har for hinanden.

Der er ingen tvivl om, at den sms også ramte Mr. X hårdt – måske var det udsigten til at miste noget, som han heller ikke havde sat ord på, fornuften eller blot det at miste et ”stykke legetøj” – det ved jeg ikke, men sms´en blev ikke et farvel.

Der kom et modsvar med endnu en bemærkning om følelser som man ikke kunne give slip på – og langsomt men sikkert så sad jeg fanget i de følelser, og da jeg skrev, at vi måtte tage snakken efter al den kvalitetstid, og at han udnytte tiden til at tænke og mærke efter de følelser både til hans kone og dem han ikke kunne finde ud af – men at det var en møg situation.

Situationen blev ikke bedre, da svaret kom på sms – Skriv ikke mere lige nu, min kone så den sidste sms….

Mit hjerte fløj op i halsen – tanken om at hans kone havde set den sidste sms, som heldigvis ikke havde haft den fulde historie, men blot at den næste tid ikke blev nemmere. Det var absolut ikke et ønske scenario – hvor ville jeg gerne kunne skrue tiden tilbage, og ikke være skyld i at være med til at såre en medsøster.

Men samtidig så var jeg også bekymret for Mr. X og ventede nu bare på at høre fra ham, og håbede at han var ok.

Men herfra var der ingen tvivl – tiden som ”The Other Woman” var forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *