Efterspillet fra ”The Other Woman”

At jeg havde taget beslutningen om, at tiden som ”The Other Woman” var forbi – det er set i bakspejlet helt klart den bedste beslutning, som jeg har taget, og nok også den, som har gjort efterspillet nemmere.

For tiden der kom efter Mr. X´s sidste sms er bestemt ikke noget af det sjoveste for nogle af de parter, som blev ramt af denne situation.

Som jeg skrev i forrige indlæg, så håbede jeg at høre fra ham – måske med en lidt naiv tanke om, at han havde kunnet bortforklare den og feje det hele ind under gulvtæppet, så samvittigheden ikke skulle være så hårdt ramt, og så håbede jeg, at Mr. X ville få styr på sine følelser, sig selv og familien.

Men de næste dage var svære – jeg skulle respektere en stilhed, men fik små beskeder midt om natten – så blev jeg slettet på facebook som ven og så kom der en ny venneanmodning – det virkede totalt hovedløst, så efter et par sms så sendte jeg en med at der også skulle være respekt min vej og at vi kunne tage det senere.

Det skulle senere vise sig at en del af de beskeder der kom på ukristelige tidspunkter og venneanmodninger der blev sendt for at blive annulleret igen – de slet ikke var sendt af Mr. X, men af hans kone som havde inddraget hans mobil løbende. Jeg har fuld forståelse for frustrationen fra hendes side, men er samtidig utrolig glad for at jeg ikke reagerede på flere af disse beskeder, så kunne hun måske også se og få en fornemmelse af at den var lukket herfra – for heldigvis havde Mr. X haft mobilen, da jeg sendte ovenstående besked.

Det eneste lille ”men” herfra var at jeg gerne så, at vi rent business kunne få det til at fungere som før denne ”affære”, som der aldrig burde have fundet sted, og derfor mente jeg, at det var vigtigt at vi fik renset luften og lige fik ordnet, at det ikke ville virke påfaldende blandt vores fælles relationer, hvorfor der pludselig blev slettet diverse ting og ændret på vores aftaler, så vi kunne undgå at mødes i nær fremtid.

Men den snak som blev taget var bestemt ikke en af de nemmeste – det viste sig at Mr. X først havde prøvet at feje det hele under gulvtæppet, men havde glemt at rydde op i historikken på mail – så efter den løgn så var det hele eksploderet, og det var også derefter at mobil var blevet inddraget, som var han et barn.
Og det kom meget bag på ham, at der var blevet sent beskeder m.v. til mig – men sådan var det jo og der kunne ikke ændres på noget af det som var sket.

Mr. X havde det rigtig dårligt, han havde såret hans kone, og han havde også ramt mig på en måde, som han ikke havde tænkt over, men nu skulle der handles.

Vi skulle kun have kontakt rent business, og gerne mindre end ellers, vel vidende at enhver korrespondance skulle vises til hans kone, og så stod den ellers på parterapeut og psykolog samtaler, så de kunne få styr på hvad fremtiden skulle bringe.

Lad mig sige med det samme – Mr. X er ikke den første jeg kontakter omkring spørgsmål til business – han er absolut sidste udvej, men jeg skriver ganske som jeg plejede at gøre, og som jeg ville skrive til enhver anden forretningsforbindelse/kollega (der er absolut ingen flirt selvom en smiley skulle snige sig ind).

Sidste gang vi skulle til det samme møde, der var der stor lettelse, da vi ikke skulle være i samme lokale – Jeg tænker at tiden vil gøre det hele nemmere og mindre akavet – det kan være at jeg tager fejl, men jeg håber det.

Mit budskab til dem som skulle opleve dette ske, må være

”Hvis du er i konflikt med din samvittighed, så lyt til den – og tag et bevidst valg – der er altid minimum en som ender med at blive såret”

”Bliver du afsløret – Så bekend med det samme – det andet gør kun situationen endnu værre”

Her er der ingen tvivl om, hvad jeg vil gøre, hvis jeg skulle stå i samme situation igen…….Håber jeg, men man kan jo aldrig vide sig helt sikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *