Netop som man havde troet, det ikke skulle ske igen!

Til dig som har fulgt med – så har jeg fortalt om min oplevelse omkring at være ”The Other Woman” med Mr. X – en oplevelse der ikke endte som en af de lykkelige film, men en oplevelse hvor der var mere end en der blev såret, og bestemt ikke en oplevelse som jeg ønsker at opsøge igen.

Det skulle ikke desto mindre vise sig, at da jeg næste gang tog i byen med en flok venner, og vi alle havde en ”mission” om at finde ”den eneste ene” – så ville livet spille mig et puds igen – Jeg skal dog hurtigt tilføje at det ikke involverede et gensyn med Mr. X 😉

Men vi var en del singler der skulle af sted til fest, og humøret var højt, i løbet af middagen bliver der snakket de seneste forhold, og der er flere der taler om, at i aften skal det være – der finder vi den eneste ene – først melder jeg pas på ideen – jeg er blevet lidt skeptisk efter den sidste oplevelse, men efterhånden som der bliver drukket lidt vin og snakken køre, så lader jeg mig alligevel overtale, og vi tager af sted på ”missionen”.

Vi kommer frem til den store fest, og nogle af de andre går straks i gang med jagten, mens jeg tager det stille og roligt – jeg skal da indrømme at jeg kigger, men det er ikke for at være på jagt eller for at være opsøgende.

Da vi har været der et stykke tid og efter mange danse med venner, så finder vi et sted at sidde, og der går ikke ret lang tid, førend der er en ved bordet ved siden af, som der fanger mit blik – det bliver hurtigt til mange blikke – kan se han også er af sted med nogle venner – det ligner faktisk en del vennepar ikke et singleselskab, så tænker ikke ret meget mere over det.

Indtil jeg pludselig mærker et prik på min skulder…. Der står han og byder mig op til dans – som den danseglade pige jeg er, så takker jeg pænt ja, og inden jeg får set mig om, så har vi danset til mere end bare 2 sange, og talt om hvor vi kommer fra og en enkelt fælles bekendt – det virkede ganske ufarligt.

Vi går tilbage til hvert vores selskab, og da jeg ikke ser mere til ham, så tænker jeg ikke ret meget over det den aften, da festen ellers blev afsluttet med et ”slagsmål” – hvor vi lige skulle skille et par ad.

Men så et par dage efter får jeg en besked på facebook fra ham – jeg åbner den spændt, og får en pæn besked om, at han ikke har kunnet glemme mig siden den aften, og at han håbede, at jeg var kommet godt hjem.
Jeg takker pænt, og skriver selv tak, og fortæller om min afslutning på aftenen og spørger til hans.

Hans svar på den besked – den kommer helt bag på mig.

Han fortæller, at han var gået kort tid efter vores dans, fordi hans kone var blevet ret usikker efter vores dans, så for at undgå skænderier eller andet, så var de gået hjem……

Den næste der siger, at man får det som man udsender får man tilbage – den person får en lige højre fra mig, for jeg havde bestemt ikke bedt om at møde endnu en gift mand.

Men tanken der kørte nu var – hvad fanden er det for et signal jeg udsender ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *