Om os

chris farveChris
Jeg er 39 år, Mor til to teenagere på 13 og 16 år, manden er min highschool Sweetheart på 23. år. Jeg blogger om relationer og ikke-eksisterende sociale færdigheder, om forhold mellem og imod mennesker på kryds og tværs af generationer, om det simple liv og om det meget komplicerede liv, både i og udenfor mit hoved.

Hvad dælen skriver hun dog en blog om, tænker du måske?
Jeg er ikke en af de der kvinder, (her ville jeg rigtig gerne have skrevet pige, men er på vej mod de 40 år til sommer, så den holder nok ikke) der har besteget bjerge eller siddet på direktørgangen og kørt med albuerne op og ned ad sidemanden. Til gengæld har jeg besteget bjerge i mit ægteskab, i mine børns opdragelse, besteget bjerge som lønmodtager til selvstændig, bjerge i form af flere uddannelser, psykiatriske og fysiske diagnoser og indlæggelser, albuerne har været på overarbejde i forhold til systemer, til at blive tromlet som menneske, veninde og familiemedlem, og ikke mindst hele tiden have fokus på at komme ud på den anden side….Hele familien, samlet.

Og den vej vil jeg gerne dele med dig.

Jeg er nemlig sikker på, at du som læser kan relatere og ligefrem bruge nogle af de tips og tricks, jeg har med i ærmerne undervejs. Om ikke andet kan vi da altid dele vores tanker.
Positivt tænkende personer vil sige – der ligger en gave i den rejse, du er på, og den skal du dele. Den person har helt sikkert ret, jeg leder bare stadig efter gaven, en gang imellem. Og andre gange så nyder jeg livet helt ind i sjælen.

Jeg glæder mig til at lære dig at kende.

Velkommen til Tankemylder fra et Overjeg.


per farvePer
Jeg er født for længe siden, er gift og har tre børn. Og nu er jeg gået på en velfortjent pension, efter et langt arbejdsliv. Og det er noget jeg er rigtig glad for. Nu kan jeg lægge planer og gøre hvad jeg vil, og det kunne jeg ikke før. Jeg var ude at rejse halvdelen af måneden, og kunne blive sendt til Djakarta eller Montevideo med 24 timers varsel. Nu kan jeg bruge tiden på mig selv og min kone Laila.

Hvis jeg får lyst til at gå ned til åen og fiske, så gør jeg det. Hvis jeg får lyst til at lave ingenting, så gør jeg det. Jeg kan også ringe til min kone, hun arbejder til kl. 12 hver dag, og foreslå at vi mødes inde i byen og spiser frokost, og så gør vi det.

Og så skriver jeg sammen med en masse mennesker. Alle har jo noget spændende at sige. Og det er meget forskellige mennesker jeg skriver sammen med. I går skrev jeg sammen med en arbejdsløs asfaltarbejder og en veletableret psykiater, og de havde begge meget på hjerte. Nå, jeg må hellere stoppe, inden det bliver for langt. Men her til sidst, vil jeg lige sige, at jeg er noget man ellers kun hører om i amerikanske film… jeg er lykkelig!


Britt gladBritt
Hej jeg hedder Britt. Mit favorit motto er: ” Hold op med at skabe dig, skab dig selv”.

Jeg kan, hvis jeg vil, undgå at bande, være dannet og begå mig i alle lag og holde min kæft, for det kræver min hverdag. Jeg er power fuld, og man er ikke i tvivl om min tilstedeværelse og går ofte i skoene på folk.

Jeg kan ikke lige kravle ud af din skærm, men måske mine ord, kan kravle ind og give dig noget at tænke på. Mine blogindlæg vil ofte handle om, når livet har eller gør ondt, hvad der har virket for mig, for at komme videre. Eller når noget rammer mit hjerte, så jeg bare må sige det til hele verden.

Har en stor svaghed overfor blomster, mine medmenneskers historie og hvor jeg ofte følger det fra den skæve sociale vinkel, og en masse andre skønne facetter kommer sikkert frem gennem mine kommende indlæg. God læselyst.
Kærligst Britt.

 


Blondie neutralBlondie
En ung Quinde i den bedste alder – læs her kommer snart en rund fødselsdag, hvor man er nødt til at blive voksen

En quinde der er i konstant udvikling og arbejder med sig selv i en jungle af et singleliv som enligmor, karrierekvinde og så ikke at forglemme den romantiske og følsomme side, der gemmer sig bag den top tjekkede facade.

Hende de andre ikke altid vil lege med, men altid gerne vil være venner med – for tænk hvis nu vi gik glip af noget 😉

Her kommer du ind bag facaden på godt og ondt – Mens den humoristiske side bevares.

Jeg håber, at du vil hygge dig med at læse med og være med til debat og diverse udfordringer, som jeg kunne finde på at rejse.


Udfyld formularen med en kort besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.